Uncategorized

Fersken med after eight/ Peach with mint chocolate

26. desember 2017

20171226_1903561921105632.jpg

Ingredienser:

  • 1 boks fersken i lake
  • After eight sjokolade
  • fløte
  • konditorfarge
  • sukker
  • vanilje essens

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 C. Ha fersken i en ildfast-form og ha en after eight på hver fersken. Sett de i ovnen i 5 minutter.
  2.  Pisk fløte sammen med sukker og vanilje essens. Ta halvparten av den ferdig pisket kremen og legg den i en bolle. Ha ønsket farge i resten av kremen og pisk til kremen får farge.
  3. Legg ferskenen på en tallerken og pynt med krem.

En veldig enkel og god dessert.

In English:

ingredients:

  • 1 box peach in the lake
  • Mint chocolates
  • cream
  • food coloring
  • sugar
  • vanilla essence

This is what you do:

  1. Place the oven at 200 C. Have the peach in a refractory form and have an mint chocolate on each peach.
  2. Put them in the oven for 5 minutes. Whip cream with sugar and vanilla essence. Take half of the finished whipped cream and put it in a bowl. Have desired color in the rest of the cream and whip until the cream gets color.
  3. Put the peach on a plate and decorate with cream.

A very simple and good dessert.

 

Legg igjen en kommentar