Uncategorized

Kylling chop suey/ Chicken chop suey

13. september 2017

received_1457848937669909

Ingredienser:

  • 500 gr kyllingfilet
  • 2 løk
  • 5 gulerøtter
  • 1 brokkoli, bruker bare stammen
  • 1 bunt vårløk
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 boks bambusskudd
  • 1 boks mini mais
  • 1 boks vannkastanjer
  • 10 ss soyasaus
  • 5 ss østersaus
  • 2 1/2 vineddik
  • olje til steking
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Skjær kyllingfilet i strimler. Del en hvitløk i to, finhakk hvitløken. Skjær av det ytterste skallet på brokkoli stammen og skjær i biter. Del alle grønnsakene i biter skåret litt på skrått.
  2. Fres alle grønnsakene sammen med hakket hvitløk i en varm panne med litt olje, bruk gjerne en wok, stek i 2-3 minutter. Hell grønnsakene over i en bolle.
  3. Stek kyllingstrimlene i den samme pannen med litt olivenolje i cirka 30 sekunder. Hell kyllingen over i bollen med grønnsakene.
  4. Kok ut pannen med eddik, soyasaus og østersaus. Bland sausen med kylling og grønnsaker. Smak eventuelt til med litt salt og pepper.

In English:

ingredients:

  • 500 gr chicken fillet
  • 2 onions
  • 5 carrots
  • 1 broccoli, just using the strain
  • 1 bunch of spring onions
  • 3 cloves of garlic
  • 1 box of bamboo shoots
  • 1 box mini corn
  • 1 box of water chestnuts
  • 10 tablespoons soy sauce
  • 5 tablespoons oyster sauce
  • 2 1/2 tablespoons wine vinegar
  • oil for frying
  • salt and pepper

This is what you do:

  1. Cut the chicken fillet into strips. Divide a garlic into two, finely chopped garlic. Cut the outer shell of the broccoli tree and cut into pieces. Divide all vegetables into pieces cut a little skewed.
  2. Stir all the vegetables together with chopped garlic in a hot pan with some oil, preferably use a wok, fry for 2-3 minutes. Pour the vegetables into a bowl.
  3. Stir the chicken strips in the same pan with a little olive oil for about 30 seconds. Pour the chicken into the bowl with the vegetables. Boil the pan with vinegar, soy sauce and oyster sauce. Mix the sauce with chicken and vegetables. Add some salt and pepper to taste.

 

 

Legg igjen en kommentar