Uncategorized

Svinegryte med creme fraiche/ Pork tenderloin with cream fraiche

9. september 2017

20170908_142140804452308

Ingredienser:

 • 600 g strimlet svinekjøtt
 • kjøttbuljong blandet med 6 dl vann
 • 1 rød paprika
 • 1 grønn paprika
 • 2 fedd hvitløk
 • 2 chili
 • 1 lime
 • 1 glass rød curry paste
 • 3 gulerøtter
 • 1/2 squash
 • 2 dl creme fraiche
 • 1 ts ingefær
 • salt og pepper

Slik gjør du:

Kutt grønnsakene i passe biter. Stek kjøttet i en gryte med litt olje. når kjøttet er ferdig stekt tilsetter du hvitløk, chili og ingefær, la dette surre i ett par minutter. Etter ett par minutter tilsetter du curry paste og la det putre i ett par minutter før du tilsetter kjøttbuljongen, paprika, squash og gulerøtter. La dette koke i 2 minutter før du tilsetter creme fraiche. Ha så i saften av 1 lime og smak til med salt og pepper. La det koke i 5 minutter til. Serveres med ris eller pasta

In English:

ingredients:

 • 600 g of shredded pork meat
 • 6 dl broth
 • 1 red pepper
 • 1 green pepper
 • 2 cloves of garlic
 • 2 chili
 • 1 lime
 • 1 glass of red curry paste
 • 3 carrots
 • 1/2 squash
 • 2 dl cream fraiche
 • 1 teaspoon of ginger
 • salt and pepper

This is what you do:

Cut the vegetables into fitting pieces. Fry the meat in a pan with a little oil. When the meat is cooked, add garlic, chili and ginger, let it simmer for a couple of minutes. After a few minutes, add curry paste and simmer for a couple of minutes before adding meat broth, peppers, squash and carrots. Let this boil for 2 minutes before adding creme fraiche. Then have the juice of 1 lime and taste with salt and pepper. Let it boil for 5 minutes. Serve with rice or pasta

 

 

Legg igjen en kommentar