Uncategorized

Svinegryte med creme fraiche/ Pork tenderloin with cream fraiche

9. september 2017

20170908_142140804452308

Ingredienser:

  • 600 g strimlet svinekjøtt
  • kjøttbuljong blandet med 6 dl vann
  • 1 rød paprika
  • 1 grønn paprika
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 chili
  • 1 lime
  • 1 glass rød curry paste
  • 3 gulerøtter
  • 1/2 squash
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 ts ingefær
  • salt og pepper

Slik gjør du:

Kutt grønnsakene i passe biter. Stek kjøttet i en gryte med litt olje. når kjøttet er ferdig stekt tilsetter du hvitløk, chili og ingefær, la dette surre i ett par minutter. Etter ett par minutter tilsetter du curry paste og la det putre i ett par minutter før du tilsetter kjøttbuljongen, paprika, squash og gulerøtter. La dette koke i 2 minutter før du tilsetter creme fraiche. Ha så i saften av 1 lime og smak til med salt og pepper. La det koke i 5 minutter til. Serveres med ris eller pasta

In English:

ingredients:

  • 600 g of shredded pork meat
  • 6 dl broth
  • 1 red pepper
  • 1 green pepper
  • 2 cloves of garlic
  • 2 chili
  • 1 lime
  • 1 glass of red curry paste
  • 3 carrots
  • 1/2 squash
  • 2 dl cream fraiche
  • 1 teaspoon of ginger
  • salt and pepper

This is what you do:

Cut the vegetables into fitting pieces. Fry the meat in a pan with a little oil. When the meat is cooked, add garlic, chili and ginger, let it simmer for a couple of minutes. After a few minutes, add curry paste and simmer for a couple of minutes before adding meat broth, peppers, squash and carrots. Let this boil for 2 minutes before adding creme fraiche. Then have the juice of 1 lime and taste with salt and pepper. Let it boil for 5 minutes. Serve with rice or pasta

 

 

Legg igjen en kommentar