Uncategorized

Kylling i fløtesaus/ Chicken in cream sauce

31. august 2017

20170831_152649

 

Ingredienser:

  • 1 halv grillet kylling
  • 2 dl melk
  • 3 dl fløte
  • 1 grønn paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 rød paprika
  • 1 løk
  • 1 ts hvitløkpulver
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts pepper
  • 1 ts spisskummen
  • 1/2 ts løk pulver
  • 1/2 ts salt
  • 500 g pasta

Slik gjør du:

  1. Kutt opp paprika og løk i skiver og stek det mykt i en gryte.
  2. kutt opp kyllingen i passe biter. Ha kyllingen sammen med paprikaen og løken. Ha i krydder og rør godt sammen, ha så i melk og fløte og la det putre i ca 30 minutter.
  3. Kan selvfølgelig også bruke kylling filet

Serveres med pasta eller ris. 🙂

In English:

ingredients:

  • 1 half grilled chicken
  • 2 dl milk
  • 3 dl cream
  • 1 green pepper
  • 1 yellow pepper
  • 1 red pepper
  • 1 onion
  • 1 teaspoon garlic powder
  • 1 teaspoon of chilli powder
  • 1 teaspoon of pepper
  • 1 teaspoon cumin
  • 1/2 tsp onion powder
  • 1/2 tsp salt
  •  500 g pasta

This is what you do:

Cut the peppers and onions into slices and fry it gently in a saucepan. Cut the chicken into fitting pieces. Have the chicken with the bell pepper and the onion. Spice up and stir well, soak in milk and cream and leave it for 30 minutes. Can of course also use chicken fillet Served with pasta or rice. 🙂

 

Only registered users can comment.

Legg igjen en kommentar