Middag

Matfrik`s svinegryte/Matfrik`s pork stew

8. august 2017

 

20170808_162952

Ingredienser:

 • 1 kg svinekjøtt
 • 5 dl vann
 • buljongpulver
 • 1/2 dl olje
 • 1 ts pepper
 • 1 ts cumin
 • 1 ss paprikapulver
 • 1 ts løk pulver
 • 1 ts sennep pulver
 • 1 ts tørket timian
 • 1 ts tørket coriander
 • 6 poteter
 • 4 store gulerøtter
 • 1 gul løk
 • 1 rød løk
 • 1/2 purre
 • 1 brokkoli
 • 1 kålrabi

Slik gjør du:

Til denne retten bruker jeg  en slow cooker, men du kan også bruke en vanlig gryte.

 1. Kok opp vann og buljongpulver, og sett det til side. Ha oljen og alt krydderet i en bolle bland godt sammen. Ha kjøttet oppi krydderblandingen og la det stå i kjøleskapet i ett par timer. ( gjør ikke noe om det står lenger) Etter at det har stått i kjøleskapet i 2 timer, bruner du det litt i stekepannen.
 2. Kutt opp alle grønnsakene i passe store biter. Ha grønnsakene, kjøttet og buljongen i slow cooker og sett den på lav i 9 timer.
 3. Dette kan du gjøre om du bruker en vanlig gryte. Når du er ferdig å marinere kjøttet, ha de i en ildfast form sammen med buljongvannet, ha aluminiumfolie over. sett stekeovnen på 130 C og la de stå i ovnen i 7-8 timer. Når det er ferdig i ovnen har du alle grønnsaken og kjøttet med vesken i en gryte og lar det koke til grønnsakene er møre.

In English:

ingredients:

 • 1 kg pork
 • 5 dl of water
 • bouillon powder
 • 1 dl oil
 • 1 teaspoon of pepper
 • 1 teaspoon cumin
 • 1 tablespoon bell pepper powder
 • 1 teaspoon onion powder
 • 1 teaspoon of mustard powder
 • 1 teaspoon dried thyme
 • 1 teaspoon dried coriander
 • 6 potatoes
 • 4 large carrots
 • 1 yellow onion
 • 1 red onion
 • 1/2 spring onion
 • 1 broccoli
 • 1 kohlrabi

This is what you do:

For this dish I use a slow cooker, but you can also use a regular pot.

 1. Boil water and broth powder and set aside. Have the oil and all the spice in a bowl mix well together. Place the meat in the spice mixture and leave it in the refrigerator for a couple of hours. (Do not matter if it is left longer) After standing in the refrigerator for 2 hours, brush it a little in the frying pan.
 2. Cut all the vegetables in fit big pieces. Have the vegetables, meat and the broth in slow cooker and put it on low for 9 hours.
 3. This can be done if you use a regular pot. When you are ready to marinate the meat, they have in a refractory form with the broth water, have aluminum foil over. Place the oven at 130 ° C and leave in the oven for 7-8 hours. When finished in the oven, have all the vegetables and the meat with the bag in a pan and let it boil until the vegetables are tender.

Legg igjen en kommentar