Ingredienser:
- 1 kg svinekjøtt
- 5 dl vann
- buljongpulver
- 1/2 dl olje
- 1 ts pepper
- 1 ts cumin
- 1 ss paprikapulver
- 1 ts løk pulver
- 1 ts sennep pulver
- 1 ts tørket timian
- 1 ts tørket coriander
- 6 poteter
- 4 store gulerøtter
- 1 gul løk
- 1 rød løk
- 1/2 purre
- 1 brokkoli
- 1 kålrabi
Slik gjør du:
Til denne retten bruker jeg en slow cooker, men du kan også bruke en vanlig gryte.
- Kok opp vann og buljongpulver, og sett det til side. Ha oljen og alt krydderet i en bolle bland godt sammen. Ha kjøttet oppi krydderblandingen og la det stå i kjøleskapet i ett par timer. ( gjør ikke noe om det står lenger) Etter at det har stått i kjøleskapet i 2 timer, bruner du det litt i stekepannen.
- Kutt opp alle grønnsakene i passe store biter. Ha grønnsakene, kjøttet og buljongen i slow cooker og sett den på lav i 9 timer.
- Dette kan du gjøre om du bruker en vanlig gryte. Når du er ferdig å marinere kjøttet, ha de i en ildfast form sammen med buljongvannet, ha aluminiumfolie over. sett stekeovnen på 130 C og la de stå i ovnen i 7-8 timer. Når det er ferdig i ovnen har du alle grønnsaken og kjøttet med vesken i en gryte og lar det koke til grønnsakene er møre.
In English:
ingredients:
- 1 kg pork
- 5 dl of water
- bouillon powder
- 1 dl oil
- 1 teaspoon of pepper
- 1 teaspoon cumin
- 1 tablespoon bell pepper powder
- 1 teaspoon onion powder
- 1 teaspoon of mustard powder
- 1 teaspoon dried thyme
- 1 teaspoon dried coriander
- 6 potatoes
- 4 large carrots
- 1 yellow onion
- 1 red onion
- 1/2 spring onion
- 1 broccoli
- 1 kohlrabi
This is what you do:
For this dish I use a slow cooker, but you can also use a regular pot.
- Boil water and broth powder and set aside. Have the oil and all the spice in a bowl mix well together. Place the meat in the spice mixture and leave it in the refrigerator for a couple of hours. (Do not matter if it is left longer) After standing in the refrigerator for 2 hours, brush it a little in the frying pan.
- Cut all the vegetables in fit big pieces. Have the vegetables, meat and the broth in slow cooker and put it on low for 9 hours.
- This can be done if you use a regular pot. When you are ready to marinate the meat, they have in a refractory form with the broth water, have aluminum foil over. Place the oven at 130 ° C and leave in the oven for 7-8 hours. When finished in the oven, have all the vegetables and the meat with the bag in a pan and let it boil until the vegetables are tender.