Middag

Slow cooker pulled pork chili

7. august 2017

20170807_163458

Ingredienser:

  • 1 kg svinestek
  • 1 1/2 løk
  • 2 paprika
  • 1 liten blomkål
  • 2 chili
  • 2 hvitløk fedd
  • 1 boks hakket tomater
  • 1 boks tomatsaus
  • 2 ts chipotle chili pulver
  • 1 ts cumin
  • 1 ts tørket koriander

Kryddermix til svinesteken:

  • 1 kopp brunt sukker
  • 1 ss paprika pulver
  • 1 ss hvitløks pulver
  • 1 ss løkpulver
  • 1 ss Cayenne pepper
  • 1 ts chili pulver
  • 1 ts cumin
  • 1 ss sjøsalt
  • 1 ss pepper
  • oliven olje ( til å drysse over steken)
  • BBQ saus

Slik gjør du:

Kryddermix:

  1. Bland alle ingrediensen sammen i en bolle. Smør mixen inn i svinesteken og brun steken i ei panne. Ha deretter svinesteken i slow cookeren og la den stå høy i 30 minutter og deretter sett den på lav i 6 timer.
  2. Når kjøttet er ferdig, tar du det ut av gryten og drar det fra hverandre med en gaffel.
  3. Kutt løk, paprika, blomkål og chili i passe store biter. ha alle grønsakene og alt krydder oppi slow cookeren sammen med kjøttet, hakkede tomate og tomatsausen. la dette stå på lav i 4 timer.
  4. Hvis du ikke har en slow cooker, kan du lage pulled pork i stekeovnen. Sett ovnen på 110 C. Bruk kryddermixen på samme måten som ovenfor og stek steken litt i stekepannen. legg steken over i en passende ildfast form. Hell over resten av mixen og BBQ sausen og litt olje. Dekk formen med aluminiumsfolie slik at det blir tett. Sett formen i ovnen og la den stå i 8-10 timer.

Serveres med ris, poteter eller potetmos. Eller det du måtte ønske 🙂

In English:

ingredients:
• 1 kg pork stek
• 1 1/2 onion
• 2 peppers
• 1 small cauliflower
• 2 chili
• 2 garlic cloves
• 1 box of chopped tomatoes
• 1 box of tomato sauce
• 2 tsp chipotle chili powder
• 1 teaspoon cumin
• 1 tsp of dried coriander

Spice mix for pork stick:
• 1 cup of brown sugar
• 1 tablespoon pepper powder
• 1 tablespoon garlic powder
• 1 tablespoon of onion powder
• 1 tablespoon Cayenne pepper
• 1 teaspoon of chilli powder
• 1 teaspoon cumin
• 1 tablespoon sea salt
• 1 tablespoon pepper
• Olive oil (to sprinkle over the pork)
• BBQ sauce

This is what you do:

Kryddermix:
1.Place all the ingredients together in a bowl. Grease the mixture into the pork tenderloin and brown the stew in a pan. Then have the pork stick in the slow cooker and leave it high for 30 minutes and then put it on low for 6 hours.
2.When the meat is ready, take it out of the pan and pull it apart with a fork.
3.Cut onion, peppers, cauliflower and chili in a big bite. Have all the vegetables and everything spice up the slow cooker with the meat, chopped tomato and tomato sauce. Leave this on low for 4 hours.
4.If you do not have a slow cooker, you can make pulled pork in the oven. Put the oven at 110 C. Use the spice mix in the same way as above and cook the stew a little in the frying pan. Put the stew over in a suitable refractory form. Pour over the rest of the mix and BBQ sauce and some oil. Cover the mold with aluminum foil to make it tightly. Put the oven in the oven and leave it for 8-10 hours.

Serve with rice, potatoes or mashed potatoes. Or whatever you wish 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar