Kylling | Middag

Indisk kyllinggryte/ Indian chicken pot

28. juli 2017

 

20170728_2015171326700162

Ingredienser:

  • 5 kyllingfileter
  • 3 boks hakkede tomater
  • 1 dl fløte
  • 1 ss dijon sennep
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts coriander
  • 2 ts malt ingefær
  • 3 løk
  • 6 fedd hvitløk
  • 2 chilli
  • 1 ts Karri

Slik gjør du:

Kutt kyllingen i passe stor biter og stek de gylden brune. Kutt opp løk og hvitløk . Ha alle ingrediensene i gryten, rør alt i sammen og ha så oppi kyllingen. la dette små koke på middels varme i ett par timer. Server ris og salat til

In English

ingredients:

  • 5 chicken fillets
  • 3 box chopped tomatoes
  • 1 dl cream
  • 1 tablespoon dijon mustard
  • 1 teaspoon turmeric
  • 1 teaspoon coriander
  • 2 teaspoons of malt ginger
  • 3 onions
  • 6 cloves of garlic
  • 2 chilli
  • 1 teaspoon curry

This is what you do:

Cut the chicken into big pieces and fry the golden brown. Cut the onion and garlic. Have all the ingredients in the saucepan, stir everything together and have the chicken in the pot. Let this boil medium heat for a couple of hours. Server rice and salad. You can also use crock pot for this recipe.

Legg igjen en kommentar