Kylling | Middag

Hot wings/ Amerikanske kyllingvinger

9. juni 2017

received_1367741160014021

Ingredienser:

  • kyllingvinger (vi brukte 1,2 kilo)
  • salt og pepper (etter smak)
  • Soyaolje til steking

Saus:

  • 125 g smør
  • 1 løk
  • 2 chilli
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss honning
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 bokser knuste tomater
  • 0,5 dl chilisaus

Slik gjør du:

  1. krydre kyllingvingene med salt og pepper etter smak. Stek dem i en stor gryte eller panne til de er gjennomstekte. kutt opp løk,chili og hvitløk.
  2. Legg smør,honning og brunt sukker i en dyp panne og smelt det sammen. Tilsett tomater og chilisaus. stek løk,hvitløk og chili mykt og ha det oppi sammen med det andre. rør sakte til blandingen blir jevn og tykk.
  3. Hell sausen over i en stor bolle og sjekk at den er godt blandet før du tilsetter kyllingvingene.
  4. Bland vingene inn i sausen før du serverer dem.

 

ingredients:

Chicken wings (we used 1.2 kilos)

Salt and pepper (to taste)

Soya oil for frying

Sauce:

125 g butter

1 onion

2 chilli

2 cloves of garlic

1 tablespoon of honey

1 tablespoon brown sugar

2 boxes of crushed tomatoes

0.5 dl chili sauce

 

This is what you do:

Season the chicken wings with salt and pepper to taste. Stir them in a large saucepan or pan until they are crispy. Cut onion, chili and garlic.Add butter, honey and brown sugar to a deep pan and melt it together. Add tomatoes and chilli sauce. Fry the onion, garlic and chilli and keep it together with the other. Stir slowly until the mixture becomes steady and thick.Pour the sauce into a large bowl and make sure it is well mixed before adding the chicken wings.Mix the wings into the sauce before serving them.

Legg igjen en kommentar