Hamburger | Middag

Fylt Hamburger/Filled Hamburger

8. juni 2017

 

20170607_1652111131169538

20170607_175255704733072

 

Ingredienser:

  • 500-600 g kjøttdeig
  • 1 pk bacon
  • 1 løk
  • 1 paprika
  • 1 chili
  • 2 feddhvitløk
  • 1 egg
  • taco krydder
  • purre
  • stangselleri
  • litt kål
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 boks hakka tomater

slik gjør du:

forvarm ovnen til 200 C

  1. Ha kjøttdeigen, halve løken,egg og taco krydder i en kjøkkenmaskin. La den gå til alt er godt blandet. kutt opp grønsaken og ha de i en panne med litt olje. Tilsett tomatpureen å la det surre i ett par minutter. Ha deretter i tomatene og la det koke i 10 minutter. Når det er ferdig kokt sett det til side og la det bli avkjølt.
  2.  Ta nå den godt blandet kjøttdeigen og lag 4 gode baller av den. Lag en grop i hver ball og surr bacon rundt, ca 5 bacon skiver på hver. Fyll nå kjøttsaus oppi ballene og ha ost på toppen. Sett de midt i ovnen i 30-45 minutter.Server gjerne potetsalat eller en grønnsalat til.

ingredients:

  • 500-600 g of meat dough
  • 1 hp bacon
  • 1 onion
  • 1 bell pepper
  • 1 chili
  • 2 clove of garlic
  • 1 egg
  • Taco spice
  • leeks celery
  • Some cabbage
  • 1 tablespoon tomato puree
  • 1 box chop tomatoes

this is what you do:

Preheat the oven to 200C Have the meat dough, half the onion, egg and taco seasoning in a kitchen machine. Let it go to everything is well mixed. Cut the vegetables and have them in a pan with some oil. Add the tomato paste to allow it to pan for a couple of minutes. Then put in the tomatoes and let it boil for 10 minutes. When it is cooked, put it aside and let it cool. Now take the good mixed meat dough and make 4 good balls of it. Make a pit in each ball and buzz bacon around, about 5 bacon slices on each. Now fill the meat sauce up the balls and have cheese on top. Place them in the middle of the oven for 30-45 minutes. Serve potato salad or a vegetable salad.

Legg igjen en kommentar