Is - Icecream | Kaker

Philadelphia iskake/Icecake

6. juni 2017

 

20170603_073909(0)

Ingredienser:

  • 3 dl kremfløte
  • 1 philadelphia ost
  • 3 eggeplommer
  • 2 dl sukker
  • 2 ts ekte vaniljesukker
  • 8 digestivekjeks

Slik gjør du:

  1. Pisk sammen kremfløte og ost i kjøkkenmaskin
  2. Pisk sammen eggeplommer,sukker og vaniljesukker
  3. Bland de to massene sammen. Smør formen og ha knuste digestivekjeks i bunnen. Hell på fyllet og strø knuste kjeks på toppen. Kaken må fryses i minst 3 timer. Den kan godt taes ut av frysen 15 minutter før servering.
  • ingredients:
  • 3 dl cream cream
  • 1 philadelphia cheese
  • 3 egg yolks
  • 2 dl sugar
  • 2 tablespoons of real vanilla sugar
  • 8 digestive cookies

This is what you do:

Whip cream and cheese into a kitchen machine Whip together egg yolks, sugar and vanilla sugar Mix the two masses together. Grease the mold and have crushed digestive cookies in the bottom. Pour on the filling and sprinkle cracked biscuits on top. The cake must be frozen for at least 3 hours. It can be removed from the freezer 15 minutes before serving.

Only registered users can comment.

Legg igjen en kommentar