Gjærbakst

Rundstykker

3. juni 2017

 

20170603_111824

Det som er så genialt med denne oppskriften er at du ikke trenger å heve deigen 🙂

Ingredienser:

  • 3 dl lunket vann
  • 3 ss olivenolje
  • 500 g hvetemel
  • 50 g tørrgjær
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker

Slik gjør du:

  1. forvarm ovnen på 225 C
  2. Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og la den gå til deigen slipper bollen.
  3. Rull deigen til ei pølse og kutt den opp i passe stykker og form til runde baller.
  4. Pensle rundstykkene med egg før de settes i ovnen
  5. Sett i ovnen i ca 15 minutter

<div class=»fb-like»data-layout=»button_count»data-action=»like»data-size=»small»data-show-faces=»true»data-share=»true»></div>

Legg igjen en kommentar