Middag

Fylte Paprika/ Stuffed peppers

2. juni 2017

Blogg Bilder 082

Ingredienser:

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 løk
  • 2 hvitløkfedd
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 SS tomatpuré
  • 1 stang av stangselleri
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss smør
  • Revet ost

Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 C

  • Fjern frøene i paprikaen og del paprikaen i 2 halve deler.
  • brunkjøttdeigen og ha i alle grønnsakene, og stek til de er myke. Ha deretter oppi de hakkede tomatene og la det koke til sausen blir redusert.
  •  fyll de halve paprikaen med kjøttfyll og ha ost på toppen. Ha de fylte paprikaene over i ei ildfast form og sett de midt i ovnen og stek de i 20-30 minutter

 

ingredients:

  • 400 g of meat dough
  • 1 onion
  • 2 garlic cloves
  • 1 box of chopped tomatoes
  • 1 SS tomato paste
  • 1 bar of bar celery
  • 1 teaspoon salt
  • 1 teaspoon of pepper
  • 2 tablespoons butter
  • Grated cheese

This is what you do:

Set the oven to 200 C Remove the seeds in the bell pepper and split the pepper into 2 half pieces.

Brown dough and have in all the vegetables and fry until they are soft.

Then chop the chopped tomatoes and let it boil until the sauce is reduced. Fill half the paprika with meat filling and have cheese on top.

Place the stuffed peppers in a refractory form and place them in the middle of the oven and fry for 20-30 minutes

<div class=»fb-like»data-layout=»button_count»data-action=»like»data-size=»small»data-show-faces=»true»data-share=»true»></div>

Legg igjen en kommentar