Middag

Kjøttdeig grateng

1. juni 2017

20170601_151752

Ingredienser:

  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 boks hakkede tomater
  • 3 ss creme fraich
  • 1 løk
  • 100 g aspargesbønner (bruk de grønsakene du liker)
  • 2 hvitløkfedd
  • 2 ts oregano
  • 1/4 ts allehånde
  • revet ost
  • smak til med salt og pepper

Slik gjør du:

1. Sett stekeovnen på 200 grader.

2. Grovhakk løk og stek den i en stekepanne på middels varme sammen med kjøttdeigen. Stek i noen minutter og ha i hvitløk, og resten av krydderne. La det surre litt, og ha i knuste tomater. La det koke i 5 – 10 minutter mens du rører jevnlig.

3. Rør inn creme fraiche og ha i aspargesbønner eller bruk de grønsakene du foretrekker. Her er det egentlig bare fantasien som stopper. Smak til med salt og pepper.

4. Ha alt i en ildfast form og strø over revet ost.

5. Sett formen midt i ovnen i ca. 10 – 15 minutter, til osten er smeltet.

Server med ris,salat eller hvitløkbrød.

God middag 🙂

<div class=»fb-like»data-layout=»button_count»data-action=»like»data-size=»small»data-show-faces=»true»data-share=»true»></div>

Legg igjen en kommentar