Kylling | Middag

Matfrik`s kyllinggryte

31. mai 2017

20170531_1335122099705989

 

Ingredienser:

  • 4 kylling bryst
  • 2 ss smør
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 2 dl vann
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 ss kalve fond eller 1/2 terning kjøttbuljong
  • 2 ss dijonsennep
  • gressløk
  • 1 chili
  • 1 paprika
  • 2 fedd hvitløk
  • chili,paprika og hvitløk kan sløyfes.

Slik gjør du:

skjær kyllingfiletene i små biter, og brun dem i en panne med smør. Dryss på salt og pepper. Hell i vann og creme fraiche og rør i buljong og sennep. La det surre sammen et par minutter, til kyllingen er gjennomkokt. Strø over gressløk og server sammen med ris og grønn salat. Eller hvitløkbrød.

 

<div class=»fb-like»data-layout=»button_count»data-action=»like»data-size=»small»data-show-faces=»true»data-share=»true»></div>

Legg igjen en kommentar