Supper

Hjemmelaget blomkålsuppe

30. mai 2017

20170530_1323491970416521

Ingredienser:

  • 1 blomkål
  • 1 l vann
  • 1 ss salt
  • 1 ss margarin
  • 2 ss hvetemel
  • 1,5 dl matfløte
  • 1 ts muskat
  • 1 stort egg
  • 2 ss matfløte

Slik gjør du:

  1. Kok blomkålen mør i vann med salt.
  2. Lag jevning av smør og mel og spe med blomkålkraften. La det koke i ca. 4 minutter.
  3. Tilsett 1 dl fløte og muskat og gi suppen et nytt oppkok.
  4. Visp sammen egget og 0,5 dl  fløte i en bolle og hell den kokende suppen over i bollen under kraftig visping. Del opp blomkålen og legg det i suppen og server.

 

<div class=»fb-like»data-layout=»button_count»data-action=»like»data-size=»small»data-show-faces=»true»data-share=»true»></div>

 

Legg igjen en kommentar