Middag

Gratinert Chorizo-pasta

27. mai 2017

20170527_151607

 

Ingredienser til 4 personer:

  • 500 g penne pasta eller annen pasta
  • 1 ss olivenolje
  • 3 chorizo pølser
  • 2 feddhvitløk
  • 1/2 løk
  • 1/2 chili
  • 1/2 ts oregano
  • 1/2 ts timian
  • 1 boks hermetiske tomater, hele
  • 2 store ferske mozzarella
  • smak til med salt og pepper

 

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen på 200 grader.
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  3. Finhakk hvitløk, gul løk og chili. Fjern skinnet på pølsene og grovhakk de med kniv.
  4. Brun lett chorizokjøttet med olje i en varm panne og ha i hvitløk, løk, chili, tørket oregano og timian. Når kjøttet er nesten gjennomstekt, kan du ha i hermetiske hele tomater og hakk de opp med stekespaden. smak til med salt og pepper, og la det småputre i cirka 5 minutter.
  5. Legg kokte pasta først i bunnen av en ildfast form og fordel kjøttsausen over. Riv fersk mozzarella over og gratiner i ovnen i cirka 10 minutter, eller til osten er smeltet.
  6. Server gjerne med brød til! 🙂

 

IMG_0762

Chorizo deig til pølser

 

Only registered users can comment.

Legg igjen en kommentar