Middag

Vårruller

24. mai 2017

20170524_154202

I dag prøvde jeg meg på å lage vårruller, veldig gøy å prøve seg på noe nytt. Det gikk jo egentlig veldig greit til å være mitt første forsøk. Ble noen sprekker her og der men smaken var bare fantastisk.Ingredienser:

 

  • 1 løk
  • 1 stilk stangselleri
  •  vårløk
  • 1/2 purreløk
  • 2 gulerøtter
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 gul paprika
  • 1/4 hodekål
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 kyllingfile
  • 1 ss soyasaus
  • 1ss Ketjap manis (søt soya saus)
  • 1 ss oystersaus

Slik gjør du:

  1. Kutt opp alle grønsakene i strimler og sett de til side. Kutt opp kyllingfilen i biter og stek de. når de er ferdig stekt kutter du de i små biter.
  2. Ha alle grønnsakene og kyllingen i en bolle. ha oppi de tre sausene og bland godt i sammen. Stek blandingen i en panne i ca 5 minutter.
  3. Avkjøl blandingen før du legger det på vårrull arket.
  4. Legg et vårrullark med den ene spissen mot deg. Fordel 2–3 spiseskjeer av fyllet litt inn på arket. Rull fra deg og over fyllet, brett inn kantene, pensle den siste spissen med egg og rull vårrullen stramt sammen. Fortsett sånn til du har brukt opp fyll og ark.
  5. Legg vårrullene i en langpanne og stek de i ovnen på 200 C i 10-15 minutter.

20170524_155014-11398316877

Lykke til 🙂

Salsa

 

Legg igjen en kommentar