Middag

Koteletter i form

22. mai 2017

20170328_171452

Denne kotelettformen er fantastisk, og det er lite arbeid, den står i ovnen i ett par timer så den gjør seg selv. Kotelettene blir bare helt fantastiske.

 

Ingredienser:

  • 4 Koteletter
  • Fersk rosmarin og timian
  • 2 ss smør/ olje til steking
  • 1 løk
  • 1 Paprika
  • 2 Gulerøtter
  • 1 Brokkoli
  • Salt og Pepper
  • 4 dl vann

Slik gjør du:

  1. Krydre kotelettene med salt og pepper. Brun kotelettene på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Legg kotelettene i en ildfast form.
  2. Kutt opp løk , purre, gulrøtter, paprika og brokkoli. Ha grønsakene sammen med kotelettene. Legg rosmarin og timian sammen med grønsakene. Ha i ca 4 dl vann i formen sammen med noen klatter smør.
  3.  Stek på 175 °C i ca. 1-2 timer. Kotelettene kan gjerne snus en ett par ganger i løpet av steketiden.

 

 

 

 

Only registered users can comment.

Legg igjen en kommentar