Middag

Bacon surret kyllingfilet

16. mai 2017

blog bilder 043

I dag laget vi kyllingfilet med surret bacon og en rask wok blanding, igrunn lettvint og greit når dagen går fort 🙂

  • 2 kyllingfileter
  • 6 baconskiver
  • Urtesmør
  • Smør til steiking
  • 2 gulrøtter
  • 1 vårløk
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 grønn paprika
  • noen brokkoli biter
  • 1/2 sitron
  • 1/4 del purreløk

Vi laget urtersmør slik: Bland inn urter i 3-4 ss meierismør, vi brukte sitron, oregano, koriander, timian og basilikum til dette. snitt fileten og smør blandingen inni fileten.

Stek disse på middels varme til de er brunet på begge sider, ta de opp og surr 2 baconskiver rundt hver filet og legg dem tilbake i pannen.

Kutt gulrøtter i skiver og legg dem i wokpannen, da disse tar noe lengre tid en resten av ingrediensene.

fres disse noen minutter og ha oppi skivet paprika, purreløk, vårløk og brokkoli.

Nyt dagen 🙂

Legg igjen en kommentar