Dessert

Bringebær og blåbær gele med pisket krem.

14. mai 2017

20170514_151948

Jeg brukte to gelepakker, en bringebær og en blåbær. Det som er litt gøy her er at du kan få 4 farger ut av to smaker. Dette ble nok til 3 personer.

Ingredienser:

  • 1 pk bringebær gele
  • 1 pk blåbær gele
  • 2 ss Gresk youghurt
  • 2,5 dl fløte

Fremgangsmåte:

Finn frem en bolle og en visp. Du bruker samme bolle og visp til begge gele pakkene, men det bør skylles mellom hver gang det blir brukt. jeg tok å målte opp hvor mange gram hver pakke inneholder (125 g). Jeg begynte med bringebær geleen, ha 62 g av pulveret i bollen og hell 1 dl kokene vann i, rør til gelepulver er løst opp. fordel den flytene geleen i 3 glass. sett de i kjøleskapet i ca 1 time. ta da resten av bringebær geleen og hell i 0,75 dl kokene vann og rør til gelepulver er løst opp. når du er ferdig å røre har du oppi 1 ss med youghurt og rør til det er godt blandet. fordel så denne i de tre glassene. Gjenta prosessen med blåbær geleen. Pisk fløten stiv, jeg hadde i litt grønn konditorfarge for å få litt farge i kremen også. 🙂

Legg igjen en kommentar