Middag

Forloren Hare

11. mai 2017

 

Forloren Hare

En fantastisk god og gammel rett som er lett og lage, er krydrene som løfter denne retten.

  • 400g kjøttdeig
  • 2ts salt
  • 2 ss potetmel
  • 3-4 dl vann eller melk
  • 1/2 ts pepper
  • 1/4 ts muskat eller ingefær
  • 1/4 ts allhånde eller nellik
  • 1/2 løk
  • 1/2 chilhi
  • 1/2 paprika

Finhakk løk, paprika og chili, bland kjøttdeigen med salt og potetmel og rør til den blir seig.

Spe med litt væske av gangen, rør godt og spe igjen – tilsett krydrene og løk, chili, paprika underveis, nå kan farsen formes til ett «brød» i ildfast form eller stappes i en brødform.

Sett formen inn i ovnen på 200c i ca 45 minutter til den har fått en fin farge.

Serveres gjerne med poteter, grønnsaker og en god brun saus.

 

Lykke til 🙂

 

Only registered users can comment.

Legg igjen en kommentar