Middag

Spagetti Bolognese

9. mai 2017
20170422_153117
Spagetti Bolognese

.

..

Dette er en pasta rett som aldri slår feil, en av mine favoritter. Dette er en enkel og barnevennlig versjon. Vil du ha den litt «tøffere», så tilsett et par finhakkede hvitløkbåter sammen med de andre grønnsakene.

Ingredienser:

  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss smør eller olje til steking
  • 1  gulerot
  • 1 løk
  • 2 stilker fra stangselleri
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 ts salt
  • 1/4 ts muskat
  • 1/2 ts sukker
  • 400 g spagetti

Slik gjør du:

1. Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek kjøttdeig i flere omganger. Bruk en stekespade til å dele den i mindre biter.

2. Ha i grønnsaker, tomatpurè, hermetisk tomat og buljong. Kok opp og la sausen småkoke i 15-20 minutter. Smak til med salt, pepper, muskat og sukker.

3. Kok spagetti i en kjele med lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Eller du kan lage din egen pasta, som vi har gjort her.

Linken til hjemmelaget pasta ligger under her 🙂

Hjemmelaget pasta

Only registered users can comment.

Legg igjen en kommentar