Desserter

Panna Cotta med jordbærsaus

1. mai 2017

En enkel og smaksfull dessert som alle liker, bruk de bærene som du liker best  🙂

Bringebær, kirsebær, Mango etc er gode alternativer – nyt.

INGREDIENSER

  • 412 stk gelatinplater
  • 1 stk vaniljestang
  • 712 dl kremfløte
  • 112 dl sukker

Jordbærsaus:

  • 1 pk (200 gr.) frosne jordbær
  • 100 g melis
  • 2 ss sitronsaft

SLIK GJØR DU

  1. Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet.
  2. Snitt vaniljestang på midten, skrap ut innholdet.
  3. Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestang og innholdet i den. Ta det av platen, ta ut vaniljestang, og rør inn gelatinen. Hell blandingen i seks små former eller glass. Avkjøl minst 3 timer før servering.
  4. Ha tinte jordbær, melis og sitronsaft i en foodprocessor, kjør til massen er glatt og sil den.
  5. Server desserten med litt frisk bærsaus . Kan lages 1-2 dager før servering.

 

Legg igjen en kommentar